arama

Helvacı Yakub Efendi Bayilik

helvacı yakub efendi bayilik
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş

Tarihi 1887’ye dayanan Helvacı Yakub Efendi, son dönemdeki başarılı çalışmaları ile en çok talep gören bayilik modellerinden birine sahip oldu. Türkiye’nin birçok noktasında hızla franchiseleri açılan Helvacı Yakup Efendi bayilik vermeye devam ediyor.

Dondurmalı İrmik Helvası, Antep Fıstıklı Cennet Helvası, Çikolatalı İrmik Helvası ve Süt Helvası gibi birbirinden lezzetli menülere sahip olan Helvacı Yakub Efendi firması, düşük bayilik bedelleri ile girişimci ve yatırımcılara hızla büyüyen bir markanın bünyesi altında para kazanma fırsatı sağlıyor. Yeni bir bayilik almak isteyenler için önemli bir marka olan Helvacı Yakub Efendi’nin bayiliğini almak ise düşündüğünüzden çok daha kolay.

Firma gerekli yatırım şartlarını sağlayan her girişimci ve yatırımcıya bayilik sağlamaktadır. Türkiye’de 50‘yi aşkın bayiliği bulunan firmanın şu anda sadece Irak’ta tek bir yurt dışı bayiliği bulunuyor. 2021 yılında 20’den fazla yeni bayilik vermeyi planlayan markanın yeni bayilik modelinde ortalama giriş sermayesi ise 200 bin lira civarında bulunuyor.

Helvacı Yakup Efendi Bayilik modelinde birbirinden farklı konseptler bulunuyor. Dolayısıyla farklı lokasyonlar için farklı bayilik modelleri ile firmanın bünyesi altında çalışmak ve başarı hikayenizi yazmak için çalışmaya başlamak için birçok farklı fırsatınız var.

İÇİNDEKİLER

Helvacı Yakub Efendi Bayilik

Firmanın bayilik süreci hakkında bilgi almak ve farklı konseptler için detayları alabilmek için iletişim numaraları:

Adres: Ahmetpaşa, Kıbrıs Şehitleri Cd. No:147, 16050 Osmangazi/Bursa
Telefon: 0 850 888 18 87

HELVA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ VAR MI?

Türkiye’de lokma sektörünün hızla yükselişe geçtiği 2019 yılından sonra 2021 yılı itibarıyla da helva sektörünün yükselişine tanık oluyoruz. Lokma sektörüne benzer özellikler taşıyan bu sektörün de bir süreden sonra doyum noktasına ulaşıp düşüşe geçmesine yönelik çeşitli yorumların da bulunduğunu belirtmek gerekiyor.

Helva sektörünün lokma sektörüne göre bir diğer avantajı ise hem Yaz aylarında hem de Kış aylarında tercih edilebiliyor oluşudur. Ayrıca lokma bayilikleri çok düşük sermaye bedelleri ile açılabilen işletmeler iken, helva sektöründeki bayilik modellerinde giriş sermayesi daha yüksektir. Dolayısıyla sektörün çok hızlı bir şekilde köşe buçak bayilik verme kapasitesi bulunmuyor. Bu nedenle helva sektörünün daha uzun yıllar hızlı bir büyüme grafiği göstermesi beklenmektedir.