arama

Ücretsiz Sanal Pos Veren En İyi 10 Firma

sanal pos

Türkiye’de e-ticaret son yıllarda hızla gelişim gösterirken, bu gelişimde en büyük paylardan biri de ücretsiz sanal pos veren firmalardır. Bu firmaların sağladığı ücretsiz ödeme altyapısı sayesinde, girişimciler kısa bir süre içerisinde e-ticaret yapmaya başlayabiliyor.

Siz de e-ticaret yapmak istiyor ancak müşterilerinizden güvenle nasıl ödeme alabileceğinizi araştırıyorsanız, ücretsiz olarak sanal pos veren firmaları inceleyerek, kredi kartı ile müşterilerinizden güvenle ödeme almaya başlayabilirsiniz.

Ülkemizdeki en iyi sanal pos altyapısı sağlayan firmalar ve ilgili firmalar hakkında bilgiler:

1. PAYTR

Popülarite: 10/10

6493 Sayılı Kanun çerçevesinde yetkili Ödeme Kuruluşu olarak faaliyet gösteren ve tamamı yerli sermaye ile kurulan PayTR, 2009’dan itibaren ülkemizde en çok bilinen sanal pos firmaları arasında yer almaktadır. BDDK lisansı bulunan Paytr aracılığıyla e-ticaret sistemlerinizi otomatik olarak bir ödeme altyapısına bağlama şansınız bulunuyor. Firmanın teknik personeli, hemen hemen her türden altyapıya uygun yazılım geliştirme konusunda sınırsız destek sağlamaktadır.

Paytr’nin sanal pos servisine dahil olmak için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Sadece müşterilerinizin yaptığı alışverişlerden yüzde 3’e varan oranlarda komisyon alınmaktadır.

2. ESNEK POS

Popülarite: 7/10

Esnek Pos, 14.01.2016 tarihinde, 6662 karar numarası ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan Ödeme Faaliyet lisansı almış olan ücretsiz sanal pos sağlayıcıları arasında yer almaktadır.

Tamamen yerli yatırımlar ile kurulan Esnek Pos, yüzde 2 civarındaki komisyon oranları ile son dönemde en çok tercih edilen sanal pos sağlayıcıları arasında bulunuyor. Esnek Pos’un pazaryeri, mobil ve doğrudan bağlantı üzerinden ödeme alma gibi seçenekleri bulunuyor.

3. iPARA

Popülarite: 7/10

iPara Bilgi Teknolojileri A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren iPara Sanal Pos servisi, 23.08.2017 tarihinde tüm gereklilikleri başarı ile yerine getirerek BDDK lisansının sahibi olmuuştur. Bu süreçten sonra özellikle doğrudan e-ticaret servislerine yönelik ciddi bir sanal pos dağıtımı gerçekleştirmiştir.

iPara hem müşterilere hem de e-ticaret platform sahiplerine sağladığı 7/24 destekleri ile de ön plana çıkıyor.

4. IYZICO

Popülarite: 10/10

24 saatte online satışa başlama garantisi sağlayan firmalardan bir tanesi olan İyzico, sektörde en çok bilinen sanal pos firmalarından biridir. Aralarında Sahibinden, Letgo ve Nike’nin de bulunduğu üst düzey çok sayıda müşteriye sahip olan servisin komisyon oranları ise satış hacmine göre değişiklik gösteriyor.

Aylık sabit ücret almayan ve başvuru sürecinde de herhangi bir ücret talep etmeyen İyzico’nun ortalama komisyon oranı ise yüzde 2,25 civarında bulunuyor.

5. PAYU

Popülarite: 8/10

Dünyanın her yerinden kolayca ödeme sloganı ile hizmet sağlayan Payu, günlük 6 milyon liradan daha fazla ödeme için sanal pos desteği sağlıyor.

Hollanda merkezli Prosus adlı şirketin Türkiye yatırımı olan Payu, BDDK lisanslı olarak hizmet veriyor. Payu özellikle sağladığı ek taksit seçenekleri ile sektörde yakından takip edilen firmalardan bir tanesidir.

6. PARATİKA

Popülarite: 6/10

TCMB tarafından denetlenen online ödeme çözümleri sağlayan Paratika, aralarında Aras Kargo, Carrefoursa ve Teknosa’nın da bulunduğu çok sayıda e-ticaret platformunun ana sanal pos sağlayıcısıdır. B2B online ödeme çözüm konusunda en iyi desteklerden birini sağlayan firmanın komisyon oranları ise yüzde 2’nin üzerinde bulunuyor.

7. PAYTREK

Popülarite: 6/10

Metglobal firmasının bir iştiraki ve %100 Türk sermayesi ile kurulan Paytrek, Sanal Pos hizmeti sağlamak üzere en iyi alternatif platformlar arasında yer alıyor. 2016 yılında BDDK lisansını alan firmanın hemen hemen tüm altyapı sistemleri için sanal pos desteği bulunmakta.

8. SHOPINEXT

Popülarite: 5/10

Hazır Sanal POS ve Kargo Entegrasyonu sağlayan firmalar arasında yer alıyor. Ödeme altyapısı olarak farklı TCMB onaylı firmalar aracılığıyla gerçekleştiriyor.

9. WEEPAY

Popülarite: 6/10

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) lisansına sahip olan sanal pos firmalarından biri olan Weepay, 1000’i aşkın e-ticaret platformuna ödeme altyapı hizmeti veriyor. E-ticaret sektöründe bilinen hemen hemen tüm hazır sistemlere otomatik olarak entegre imkanı tanıyor.

10. HEPSİPAY

Popülarite: 5/10

Hepsipay, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun 11 Şubat 2016 tarihli 6732 sayılı kararıyla, 6493 Sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemlerine İlişkin Kanun Kapsamında, elektronik para alanında faaliyet göstermek üzere lisans sahibi olan finans kuruluşları arasında yer alıyor. Hazır ve açık sistemler için otomatik kurulum ile Hepsipay’ı aynı gün içerisinde sisteminize dahil edebiliyorsunuz.

  • Hüseyin
    1 sene önce

    Artık poslarla ilgili bilgimi daha fazlalaştırdım bu benim için yararlı oldu!

    9
    yorum beğen